Website

Lupa Graphica ontwerpt en bouwt websites die u, indien u dat wilt, via CMS zelf kunt onderhouden. U bent verzekerd van een design dat aansluit op uw wensen, maar ook scoort bij uw doelgroep. Wij zorgen voor een professioneel design van uw website. U zorgt voor de input, wij doen de rest.

Ontwerp website

We beginnen met overleg. Wat zijn de beoogde doelen en functionaliteiten, welke voorkeuren heeft u voor de kleuren en uitstraling.
Nogmaals u zorgt voor de input, wij doen de rest.

Op basis van de uitkomst van het overleg maken wij een bouwplan voor de stijl, kleuren en navigatiestructuur.
Na uw goedkeuring gaan we aan de slag met het maken van uw site.

Wijzigingen na oplevering:

Wat kun u zelf en wat wilt u uitbesteden?
Hoe vaak moet de tekst of andere inhoud op de site aangepast worden?
Wij bouwen de site zodanig dat de tekstvlakken vaststaan en u zelf met een HTML editor tekstwijzigingen kunt doorvoeren met behoud van opmaak. Dit klinkt simpel maar hier zult u in het begin wel wat op moeten oefenen. We kunnen afspreken dat, zolang u dit nog niet 100% onder de knie hebt, wij dit voor u doen tegen ons normale uurtarief.

Onderhoudt van de site:

Het is aan te raden om van tevoren door te nemen wie wat doet qua onderhoudt.

Grote bedrijven werken met zogenaamde servicecontracten waarin vaste afspraken m.b.t. responstijd van de systeembeheerder (bijvoorbeeld een halve dag, één dag, een week of aparte afspraken) zijn vastgelegd. Voor een ZZP-er is zo’n contract financieel niet haalbaar, goede afspraken zijn wel evenredig belangrijk.

Het onderhoudt van de site zal normaal gesproken weinig inhouden,
  1. periodiek kijken of alles nog up-to-date is
  2. monitoren van veranderingen (huisstijlbewaking)
Responstijd garanties en/of 24-uurs support kunnen we niet geven. Ook geen probleem-oplostijd garantie op zich. Het internet is en blijft storingsgevoelig.
Bij problemen door bijv. de hosting kunnen wij alleen garanderen dat we ons best doen dit z.s.m. op te lossen in samenwerking met de host. Hiervoor berekenen wij ons normale uurtarief. (Na werktijd 150% van ons uurtarief en 200% in het weekeind.)

Wij kunnen vanzelfsprekend alleen onderhoud plegen als er geen andere partijen dan Lupa Graphica wijzigingen in de site hebben doorgevoerd, behalve met ons
medeweten c.q. akkoord.

Mocht de host onderhoud moeten plegen waardoor de site even niet bereikbaar is, krijgt u van de host altijd bericht voor ze dit gaan doen.