Website

Na een oriëntatie gesprek, waarin de basis zoals functionaliteit, doelgroep, (huisstijl)kleurgebruik en de omvang van de site worden besproken, gaan we aan de slag. Een tweede gesprek volgt op het moment dat de eerste ontwerpschetsen en een schematisch overzicht van de website gemaakt zijn.

Als alles na dit tweede gesprek door u is goedgekeurd gaan we aan de slag met het maken van de site. Bij het bouwen van websites maken wij gebruik van het 3 in 1 principe. Dit houdt in dat door ons gebouwde sites d.m.v. Smart Technology op zowel een PC of Mac als op een Smartphone of Tablet te openen is. Momenteel wordt ongeveer de helft van de zoekopdrachten gedaan vanaf een Smartphone of Tablet, een potentiële doelgroep dus.

Voor een volledige lijst met mogelijke onderdelen zie het submenu: Over Lupa/websites

Webshop

Lupa Graphica ontwerpt en bouwt webshops met Magento. Wij zorgen voor een professioneel design van uw webshop. U zorgt voor de input, wij doen de rest.

Magento is redelijk makkelijk in het gebruik en geschikt voor zowel kleine als grote webshops. Naast de vele koppelingen die mogelijk en beschikbaar zijn, is het beheer van de webshop redelijk snel te leren voor iemand met wat computer- en internetervaring.

Het ontwerpen en bouwen van webshops is een discipline die wij recentelijk hebben toegevoegd aan onze service.
Momenteel hebben wij twee webshops in productie, deze zijn nog niet on-line.

Voor een volledige lijst met mogelijke onderdelen zie het submenu: Over Lupa/webshops

Webpagina of webshop?

Bij het opzetten van een webshop is het belangrijk om te bepalen of dit het hoofddoel van de webpagina is. Vraag jezelf welk doel de webshop dient, is het om omzet te genereren of is het een service naar de klanten/bezoekers. Als het belangrijk is dat de webpagina omzet gaat genereren, dan is het verstandig om de basis als webshop op te bouwen, waarbij het nog steeds mogelijk is om informatieve pagina’s te maken, met bijvoorbeeld de geschiedenis van het bedrijf.

Voor meer informatie over tarieven en mogelijkheden zie het submenu: Over Lupa

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u een offerte? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Hierboven een paar voorbeelden van door ons ontworpen websites.